Tilhenger ideer

Tips til å klargjøre tilhengeren for vinteren

Jun 22, 2022

Når sommeren nærmer seg slutten er det på tide å forberede biltilhengeren din til vinteren til våren kommer. Feil lagring om vinteren kan gjøre en helt fin tilhenger til en muggen tilhenger, så det er mange ting du må gjøre, bare for å sikre at alt fungerer som det skal i neste sesong.

Det er absolutt det første du må gjøre når vinterdvalen skal rengjøres. tilhengeren din får mye utnyttelse gjennom året, så det er nødvendig å gi den en grundig rengjøring mellom bruk. Kontroller eventuelle tegn på veirusk og grønn eller svart mugg, fordi det kan føre til permanent skade og mer alvorlige problemer som du definitivt vil unngå hvis du lar det være ubehandlet om vinteren.

Ideelt sett er det alltid god praksis å bruke et stoffdeksel for å forhindre mulig skade fra ising og eksterne faktorer i løpet av så lang tid. Når det er på tide med langtidsoppbevaring, kan et pustende deksel sikre best mulig ventilasjon, og det er langt rimeligere enn tilhengerkarosseriet. Sørg for å tømme og rengjøre innsiden helt, og la døren stå åpen slik at luften kan sirkulere inn og ut. Med fullstendig mener jeg, å rengjøre hele overflaten og feie ut rotet, vaske ned gulvet og sette det sammen igjen når det er tørt. Etter at rengjøringen er ferdig, kan det være lurt å klargjøre utsiden før vinteren etter. En grundig rengjøring er også grunnleggende og gir deg muligheten til å inspisere og fikse enhver form for skade når verkstedene er mindre opptatt. Vær forsiktig så du ikke bruker kjemikalier som er uvennlige mot tilhengerkonstruksjonen, fordi de kan forårsake permanente strekk, spesielt når det gjelder rengjøring av taket på den vedlagte tilhengeren.

Hvis du ikke er fan av transport med kaldt vær, er det på tide å finne et sted å lagre tilhengeren din på et nettsted, utenfor hjemmet ditt på et spesielt sted. Tilhengere er designet for utendørs bruk, men det er ikke anbefalt at den blir sittende lenge og utsettes direkte for regn og snø i vinterhalvåret. Det er enkelt å finne et godt lagringssted. Du trenger bare å kontakte et lokalt byrå eller en forening og betale en sikkerhetsbestemmelse for tjenesten. Hvis det er lagret på en eiendom med andre tilhengere, betyr dette at noen vil kunne holde øye med tilhengeren til de fleste tider, og dette vil fungere som en sterk avskrekkelse for tyver.

Å lagres hele vinteren på samme sted legger mye press på tilhengerens dekk. Vurder å snu hjulene med jevne mellomrom hver andre måned for å eliminere trykket på samme side og for å forhindre flat flekker.

Related Posts