Tilhenger ideer

Tilhenger for dyretransport

Jun 22, 2022

Hvis du er en landskapsarkitekt eller jobber med konstruksjon, er sjansen stor for at du har en tilhenger som du tar med deg til arbeidsplasser. I denne tilhengeren er alt du trenger for å gjøre jobben din, verktøyene, rekvisitaene og noen formformede gjenstander som er vanskelig å transportere på annen måte. Tilhengere er trygge på veien, mange kan låses inn om natten, og det er mange forskjellige typer fra de uten tak til de med sprossesider eller de som ser ut som et brett med hjul, men de tjener alle sine formål godt.

Men hva om du vil flytte dyr? Hvis du er bonde, hesteier, oppdretter eller jobber i andre dyrerelaterte yrker, må du kanskje transportere dyr fra punkt A til punkt B. Dyr, i motsetning til mennesker, vil det ikke være lykkelig å hoppe bak i en stasjonsvogn eller en fotballmamma, så her har vi en knipe.

Dette er når en tilhenger kommer inn, og selvfølgelig er det tilhengere som er designet spesielt for å transportere dyr, enten du tar dem til en veterinæravtale eller til et show, gjør en kort tur eller en lang tur.

Det mest populære alternativet for husdyr er lagertilhengeren. De kommer i alle slags former og størrelser, men alle gjør en ting, og det er å flytte dyr. De fleste har delvis lamellsider som lar luft komme inn og gjøre det mer behagelig for dyrene, og noen har solide topper mens noen har en myk topp, dette avhenger av hvilken del av landet du bor i og hvordan værforholdene er hvor bor du. Du vil ikke at dyrene dine skal bli for varme eller for kalde på turen.

På samme måte er gulvet annerledes med forskjellige tilhengere. Hvis gulvet er av tre, vil du vanligvis se gummimatter på toppen av det, da vått treverk blir glatt og blir farlig for husdyrene. Noen nyere har alternativer for gummigulv som er lettere for dyrene å være på i lange perioder. Legg til en rampe for enkel inn- og utstigning, og du har en husdyrhenger som er human nok til å transportere storfe, hester, sauer eller hva du trenger for å ha enkelt og effektivt. Hvis du har nytt land å flytte flokken din til, hvis du har en stor konkurranse som kommer, eller hvis du bare trenger å få den flokken fra punkt A til punkt B, trenger du en tilhenger.

Related Posts